CNC maskinering, pumper og sprøyteustyr
Enger & Hedlund AS er ledende i Norge på antirustprodukter og sprøyteutstyr. Invako ble i 2023 en del av Enger & Hedlund AS. CNC-maskinering er Invako sin spesialitet i tillegg til produksjon og import av et bredt sortiment sprøyteutstyr.

Vi leverer standard og skreddersydde løsninger innen det meste innen CNC-maskinerte deler. I tillegg er vi en ledende partner når det gjelder utvikling og produksjon av løsninger for påføring av korrosjonshemmende forbindelser.
Invako leverer standard og skreddersydde løsninger

Invako er den ledende partneren når det gjelder utvikling og produksjon av løsninger for påføring av korrosjonshemmende forbindelser. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter. Fra de minste spesialiserte dysene til komplette sprøytesystemer.

Invako tilbyr også CNC-dreiing og maskineringstjenester. Utvikling av prototyper, samt produksjon av både små og store serier. Vi har avanserte maskiner med C- og Y-akse, samt fresemuligheter i dreiebenker. Komponenter maskineres i alle materialer; vanlig stål, rustfritt stål, messing, aluminium, plast osv.

Ledende
produsent
Leading Manufacturer
Verdensomspennende 
distribusjon
World Wide Distribution

Finn frem

Enger & Hedlund AS

Vintergata 19

3048 Drammen

Norway

Kontakt

E-post: info@engerhedlund.no

Telefon: (+47) 32 26 80 00

Postboks 4001 Gulskogen
3005 Drammen